Kurs: Lera,Papper och Eld

Hej,nu ar jag bestämt mig. Denna kurs ska hända följande weekend.

19,20,21 0ch 22 juli

gärna anmeldar dig till kuskrukmakeri@gmail.com eller ring 0739141331

 LERA, PAPPER OCH ELD

Detta seminarium är både för vuxna och barn. Men barn måste åtföljas av vuxna.
Den första dagen vi ska skapa många olika saker av lera: skålar, bägare, figurer, djur, drakar, smycken för att nämna några. Våra skapelser lämnas sen att torka . Sedan kommer vi tillsammans igen och bygga en liten ugn med hjälp av papper (kallas papper ugn). Allt vårt arbete skall gå in i denna ugn. Nästa dag kommer vi elda vår ugn som kommer att ta hela dagen. Den dagen vi kommer att ha tid att göra mer saker av lera. Efter att ugnen har nått den temperatur vi ska gå hem och komma åter tillsammans på morgon för att tömma ugnen och titta på vårt arbete som nu är en färdig keramik skulptur, skål eller någon annat. Workshopen verksamhet kommer att vara utom huset.
Catering ingår inte, så ta med egen picknick.

Längd: 3 ½ dagar 10-15 och 10 -13
Antal deltagare: 8 max. personer
Kostnad: 1500 kronor (inkluderar allt material)

About Norbert

Keramiker med passion för alla de fanastika möjligheter leran ge. Utbildad i tyskland som bruksföremål krukmaker. Många år erfarenhet att jobba innom keramikverksamhet med vuxna som har en utvecklingsnedsättning och/eller en neuro-psykiatrik diagnos.
This entry was posted in Blogg, Courses. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *