Drejnings Kurs

DREJNINGS KURS

Denna kurs är för dem som vill lära sig eller förbättra sina drejning färdigheter.
Den kurs är planerad att sådant sätt att personen bestämmer själva hur mycket de skulle vilja lära. Kanske du vill bara ha en upplevelse eller göra dig till bättre färdigheten så att du kan tillverka krukor av olika former och storlekar.
Undervisningen är tillgänglig hela tiden. Det blir bara 2 personer som kan deltar på kursen.
Användning av material ingår i priset. Observera att det blir extra kostnader om du vill ha ditt arbete bränt eller/och glaserade. Det är ganska vanligt att i början mesta av dina arbeten som produceras på drejskiva kommer inte att vara bränt utan återvinnas. Återvinning möjligheten ska vara visat.
Brända produkter kan hämtas 3 veckor efter att de har gjorts.

När:   när som helst bara ringer och bokar en tid
Var:      kus krukmakeri, Karlskronavägen42, Torsås

Kostnad: 400 kronor för en 2 timmars session (lera ingår), Rabatt möjligheter finns om fler timmar önskad

Kontaktperson: Norbert Kus     Tel. 0739141331   eller kuskrukmakeri@gmail.com

About Norbert

Keramiker med passion för alla de fanastika möjligheter leran ge. Utbildad i tyskland som bruksföremål krukmaker. Många år erfarenhet att jobba innom keramikverksamhet med vuxna som har en utvecklingsnedsättning och/eller en neuro-psykiatrik diagnos.
This entry was posted in Blogg, Courses. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *